Kouluvierailut

Opettajien on mahdollista tilata vierailijoita kouluunsa oppitunneille. Kouluvierailut ovat maksuttomia.

Kouluvierailujen avulla voidaan lisätä lasten ja nuorten tietämystä eläinasioista ja herättää positiivista kiinnostusta eläinsuojelutoimintaa kohtaan.

Vierailujen sisällöt ovat räätälöitävissä. Teemoja ovat mm.:
• Eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi 
• SEYn ja jäsenyhdistyksen toiminnan esittely
• Eläinsuojeluneuvonnan esittely

Vierailut sopivat esimerkiksi biologian, elämänkatsomustiedon ja filosofian tunneille. Luentojen tarkoituksena on herättää oppilaita pohtimaan monipuolisia kysymyksiä mm. hyvään elämään, eläinten hyvinvointiin, ihmisten vastuuseen ja oikeuksiin sekä eettiseen toimintaan liittyen.

Kouluvierailijamme tekevät vierailuja vapaaehtoispohjalta oman työnsä ohella, joten emme voi taata jokaisen vierailupyynnön toteutumista.

Mikäli haluat Ksesyn toimijoiden tulevan vierailulle kouluun, harrastuskerhoon tms. juttelemaan lapsille ja nuorille eläinsuojelusta, ota yhteyttä.

 

SEY:n kouluttamat vapaaehtoiset kouluvierailijat:

Piia Lehmonen (Jyväskylä ja lähikunnat, Lievestuore)

piia.lehmonen(at)iss.fi

 

Minna Lehtonen (Keski-Suomi)

min-na.91(at)hotmail.com

 

 

Tilattavat esitteet

Opettaja, voit tilata myös maksuttomia kattojärjestömme SEYn esitteitä tunnillesi. Osan esitteistä voit ladata pdf-versiona SEY:n sivuilta

Mikäli haluat esitteet postitettuna, teethän tilauksesi hyvissä ajoin, mieluiten kolme viikkoa ennen toivottua vastaanottoa. Tilauksen voi jättää puhelimitse tai sähköpostitse:

sey(at)sey.fi, p. 0207 528 420

Mainitse selkeästi mitkä esitteet ja montako kappaletta haluat tilata. Esitteitä voi tilata maksutta myös suurempia määriä esimerkiksi kouluissa jaettavaksi. Lisätietoja löydät em. SEY:n verkkosivulta.