Uuden kodin etsintäpalvelu

Yhdistyksen sivuilta voit tarkistaa ilmoitukset uutta kotia etsivistä eläimistä.

Osa eläimistä etsii kotia yhdistyksen kautta, mutta sivuillamme on myös mahdollista ilmoittaa yksityishenkilöinä mikäli lemmikkisi etsii uutta kotia. 


Etsin lemmikkiä

Mikäli harkitset lemmikin ottoa, harkitse kodin antamista kodittomalle! Jokaisen kotia etsivän eläimen ilmoituksen kohdalla on yhteystiedot kehen voit olla yhteydessä. 

Mikäli verkkosivuiltamme ei tällä hetkellä vielä löytynyt sitä juuri sinulle sopivaa lemmikkiä, voit myös jättää verkkosivuillemme ilmoituksen itsestäsi kohtaan "Uusi koti tarjolla". Halutessasi emme julkaise yhteystietojasi.

Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedot säilytämme kahden (2) kuukauden ajan, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta lemmikin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.


Lemmikkini etsii uutta kotia

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi. Rakkaan perheenjäsenen vieminen piikille on monelle se viimeinen vaihtoehto.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Jätä kuvaus lemmikistäsi, mahdollinen kuva ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan.

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.

Huom: Uusikoti-sähköposti on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden ilmoituksia varten, eli ethän jätä kyseiseen osoitteeseen kyselyitä yhdistyksen kautta kotia etsivistä eläimistä. Jokaisen eläimen kohdalla on mainittu erikseen, keneltä voit kysyä lisätietoja eläimeen liittyen.


Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.