Uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty 15.04.2018)

Pennun luovuttajat HUOMIO! Kissanpennun luovutusikä on 14 viikkoa!

 

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. 

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

 

Tällä hetkellä ei ole yhdistyksen kautta uutta kotia etsiviä kissoja.

 

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

 

 

Söpö

Noin 18v. Söpö kissa etsii uutta viimeistä kotia. Söpö on leikattu poika kissa, joka tykkää ulkoilla ja nukkua sisällä. Söpö on seurallinen, mutta ei välitä liiasta läheisyydestä. Söpö on terve ja hyväkuntoinen, vaikka ikää onkin paljon. Henkilökohtaisten syiden vuoksi joudumme Söpöstä luopumaan. Söpöllä oli veli, joka hävisi viime kesänä. On siis tottunut muihin kissoihin. Lapsia myös sietää, mutta liika äkkinäisyys saa Söpön hermostumaan.

Parhaiten Söpölle sopisi rauhallinen koti, jossa se saisi nukkua rauhassa ja katselle ikkunasta ulos. En usko, että siitä on enää ulkokissaksi luultavasti karkaisi ja etsisi takaisin kotiin. Valjaista Söpö ei välitä. On tällä hetkellä väliaikaishoidossa luonani kerrostalossa ja pärjännyt hyvin.

En haluaisi kissaa lopettaa, vaan mielelläni etsisin sille kodin viimeisiksi vuosiksi. Ainakin kantokopan saat mukaasi, varmaan vessankin, jos tarvetta. Kysele vapaasti, jos unohdin mainita jostain.

 

 Yhteystiedot: Laura Pekkanen p.050 353 0412 ja sähköposti: laurasuvituuli[at]live.com

(Ilmoitus lisätty 27.2.2018)

 

 

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.