Uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty 04.05.2018)

Pennun luovuttajat HUOMIO! Kissanpennun luovutusikä on 14 viikkoa!

 

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. 

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

 

Tällä hetkellä ei ole yhdistyksen kautta uutta kotia etsiviä kissoja.

 

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

 

 

Väinö

Väinö on nimestään huolimatta tyttö, leikattu n. 6v löytökissa. Madotettu ja rokotettu säännöllisesti, seurallinen ja kiltti. Joudumme luopumaan pitovaikeuksien vuoksi. Yhteydenotot arkisin klo 15 jälkeen.

Yhteystiedot: Johanna 0400/ 566203

(Ilmoitus lisätty 1.6.2018)

 

 

Nanna ja Mussu

Nanna ja Mussu ovat 12- ja 13 vuotiaat ihanimmat, persoonalliset, seuralliset ja useinmiten rauhalliset kissavanhukset. Jouduin luopumaan tytöistä oman elämäntilanteeni vuoksi muutama kuukausi sitten. Nyt harmillisesti uudella omistajalla on puhjennut allergia ja etsin siten pikapuoliin kissoille jälleen uutta kotia. Nanna ja Mussu ovat olleet minulla vauvoista saakka ja ovat minulle kovin rakkaat. Toivoisin löytäväni kissoille rakastavan, luotettavan ja Pysyvän kodin, jossa he saisivat nauttia elämästään ja tuoda iloa ihmiselleen (paikkakunnasta riippumatta). Nämä karvanaamat eivät oikein ole tottuneet lapsiin, asustelleet kerrostalokodissa ja viihtyneet kesäisin vapaina mökillä. Liikenne ja uudet ihmiset jännittävät, joten toivoisin entisenkaltaisia oloja heille tulevaisuudessakin. Pitkäkarvaisina persialaisina turkkinsa vaativat  myös säännöllistä hoitoa. 

Leikattuja molemmat ja rokotettu, kilttejä ja sisäsiistejä tietenkin. Terveinä ovat pysyneet toistaiseksi. Taatakseni kissoille hyvän kodin, toivoisin 100 euron nimellistä maksua. Kissat ovat Mikkelissä, mutta olen valmis niitä kuljettamaan mihin vain, tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä, niin kerron heistä lisää!

Yhteystiedot: pilvi.naakka[at]icloud.com

(Ilmoitus lisätty 04.058.2018)

 

 

 

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.