Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty: 19.4.2019)

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa.

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).


 

Nöpö

Minä olen NÖPÖ, virkeä ja vetreä 13-v. leikattu ja sirutettu vanhapoika. Saatan aluksi vaikuttaa kainolta, mutta kun minulle jutellaan rauhallisella äänellä rohkenen melko pian tulla nuuskuttelemaan uutta ympäristöäni. Olen varsin seurallinen, keskustelen mieluusti "kurrr" -kielellä ja viihdyn oivallisesti sylissä. Haluankin pysyvän kodin mieluiten vanhemman ihmisen ainoana kissana; seniorina en tulisi viihtymään lapsiperheessä. Minulla on hyvä ruokahalu, en nirsoile, ja WC-käyttäytyminenkin sujuu mallikkaasti. Tällä hetkellä olen viljattomalla ruokavaliolla.

- "Kurrr kurrr" -terveisin Nöpö.

 

 

Yhteystiedot: Hanna, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Doris

Hei, olen pian 3-vuotias naaraskissa Doris. Olen utelias seikkailija, joka rakastaa tutustua uusiin paikkoihin kuten keittiön kaappeihin sekä mitä erilaisimpiin koloihin. Minut löytää usein leikkimästä, nukkumasta sohvalta tai seikkailemasta peiton alla.

Rakastan rapsutuksia ja usein hakeudunkin niiden pariin esimerkiksi hyppäämällä syliisi makoilemaan tai nukkumaan. Olen ihmisläheinen sekä seurallinen. Haluan kuitenkin itse määrittää, milloin huomiota annetaan. Mikäli olet poissa pidempia aikoja päivästä, saatan reagoida siihen käyttäytymällä välttelevästi tai yliaktiivisesti. Siksi toivonkin, että tulevassa kodissani sinulla on aikaa jakaa minulle huomiota. Kovat äänet pelottavat toisinaan ja välillä olen melko levoton. Muuten olen hyvin kiltti enkä juurikaan harrasta muiden omaisuuden tuhoamista, huonekasveja lukuuottamatta.


Yhteystiedot: Netta, 0452667462

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.