Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa.

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).


Pipsa (Toistaiseksi varattu)

Pipsa on 4 vuotias kissarouva. Pipsa on erittäin arka ja sulkeutunut kissa, joka tarvitsee tasapainoisen, rauhallisen, lapsettoman kodin, jossa saisi olla ainoana kissana. Pipsa tarvitsee vielä paljon omaa rauhaa, mutta on silti rakkautta ja turvaa tarvitseva kissa.

Pipsan elämän lähtökohdat eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Siitä huolimatta luottamus ihmisiin on säilynyt, mutta vielä voi mennä aikaa, että hänestä sylikissaa saa. Pipsa on osittain varautunut äkillisissä tilanteissa.

Madotus, rokotukset, sirutus ja terveystarkastus tehdään ennen uuteen kotiin luovuttamista. Vielä ei ole varmuutta, onko Pipsa steriloitu, mutta se selvitetään terveystarkastuksen yhteydessä lähipäivinä.

Yhteystiedot: Ronja | 045-2263838 

 (Ilmoitus lisätty: 28.09.2018)


Anelma

Anelma (Ansku) on 14-vuotias ihmisläheinen ja reipas kissarouva, joka tykkää silityksistä ja rapsutuksista. Hän tulee mielellään myös puskemaan. Luottamuksen kasvaessa Ansku on viihtynyt entistä paremmin sylissä.


Ansku tykkää leikkiä useamman kerran päivässä, mutta lähinnä ihmisen leikittämänä. Hänen suosikkejansa ovat pikkuhiiret ja ohuet kuminauhat. Ansku viihtyy erityisen hyvin parvekkeella. Ansku ei ole sijaiskodissa hyppinyt keittiön työtasoille tai pöydille.


Ansku on siitä erikoinen kissa, että se viihtyy parhaiten lattialla tai matalalla. Kiipeilypuussa se kiipeää vain noin reilun metrin korkeudelle. Ansku ei ole kiipeillyt verhoissa eikä syönyt tai tuhonnut huonekasveja, tosin sohvan kylkiin ja pohjaan hän käy välillä teroittamassa kynsiään.


Ansku etsii kotia, jossa se saa olla ainut lemmikki ja jossa se saisi paljon huomiota ihmisiltä. Hänen mielestään ihmisseura on parasta eikä kissakaverit oikeastaan kiinnosta.

Katso lyhyt video Anelmasta tästä:

Yhteystiedot: riikka.kamarainen[at]gmail.com

(Ilmoitus lisätty 13.09.2018, päivitetty 2.10.2018)


Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.