Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 21.8.2019)

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Riepu

Joudun luopumaan rakkaasta kissastani muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

Tuntee itsensä nimellä Riepu. Syntynyt 8.4.2014, täysin valkoinen ja sisäsiisti leikattu maatiais kollikissa. Riepu on sisäkissa, ei ole tottunut olemaan ulkona muuta kuin parvekkeella, ei tykkää valjaista eikä autolla matkustamisesta.

Hän on luonteltaan leikkisä ja ihmisrakas, mutta ei ole kokemusta lapsista tai muista eläimistä. Tahtoisin Riepulle uuden ja turvallisen kodin mahdollisesti ilman muita eläimiä.Yhteystiedot: Rauli Leppänen, p. 040 7099247

(Ilmoitus lisätty: 21.8.2019)

 

Luna

Kesällä 9 vuotta täyttänyt pieni Luna-tyttö etsii uutta kotia. Luna on hyväturkkinen, sisäsiisti, leikattu ja madotettu maatiaiskissa. Ei pissaamisongelmia tai muita tunnistettuja terveyshuolia. Luonteeltaan todella ihmisläheinen ja viihtyy ulko- sekä sisätiloissa. Tottunut käsittelyyn ja nosteluihin, painoa alle 4kg. On ollut lapsiperheessä, jossa on ollut toinen kissa ja koiria. Luna ei varsinaisesti kaipaa eläinseuraa vaan on ennemmin ihmisläheinen, viihtyy paljon sylissä ja rakastaa rapsutteluja.

Vanhana tallikissana Lunasta ei ole pelkästään sisäkissaksi ja se on syy, miksi hän etsii uutta kotia. Erinomaiset hiirivaistot viettelevät Lunaa ulos ja tämän vuoksi optimitilanteessa uusi koti olisi maalla, jossa Luna pääsisi hommiin tuholaistorjuntaan.

Lunan mukana saa halutessaan hyväkuntoisen raapimapuu-telineen, pari hiekkalaatikkoa sekä furminaattorin.


Yhteystiedot: Jenna Ruotsalainen, p. 0445444684

(Ilmoitus lisätty: 21.8.2019)

 

Oliver

Marraskuussa 7 vuotta täyttävä kissa Oliver etsii uutta kotia. Oliver on leikattu ihan pienenä, mutta silti hänellä on ollut pissailu ongelmaa vähän väliä. Välillä helpottaa ja välillä ei. Nyt ei helpota enään ollenkaan, mitään vaatteita eikä edes kenkiä voi pitää lattialla kun se menee heti pissaamaan päälle. Veikkaan että nyt pahentunut ja jatkuva pissailu johtuu ainakin osittain mustasukkaisuudesta. Sillä meillä tuli taloon vähän yli 4kk sitten uusi perheenjäsen, pieni vauveli.. Aiemmin ollaan tämän ongelman kanssa pärjätty, vaikka onkin hermoja kiristänyt välillä aika lujasti. Mutta nyt en halua ottaa sitä riskiä että kun vauva alkaa konttaamaan, niin löytäisi jotain kissan pissa vaatteita tai tavaroita mitä laittaisi sitten suuhunsa.. Ja kun tulee siihen ikään että levittelee leluja ja vaatteita itse ympäriinsä, ei toinen voi olla siinä heti kyttäämässä millon pääsee pissaamaan niiden päälle.. Välillä myös kakkinut kakkaboksin eteen, vaikka laatikot olisi juuri siivottu..

Oliverilla todettiin lääkärissä viime kuussa anemia. Sen oireita oli toisille kissoille (meillä siis 3) räyhääminen, syömättömyys ja painon putoaminen. Paino ja ruokahalu on saatu jo kuntoon. Räyhäämistä vielä jonkun verran, mutta ei se oikeasti ole vihainen. Kunhan pomottaa.. Muuten oliver on täydellinen kissa, tulee toimeen kaikkien kanssa. On kuin koira kun nukkuu sylissä, haluaa olla lähellä ja seuraa ja kerjää ruokaa 😁

Oliver on siis leikattu, sirutettu ja madotettu. Joskus aikoinaan myös rokotettu monesti, mutta ei nykyään enään kun ei ole ulkokissa.


Yhteystiedot: Amanda Hautamäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty: 19.8.2019)

 


 Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.