Uutta kotia etsivät muut eläimet

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät

 

 

Tällä hetkellä ei ole yhdistyksen kautta uutta kotia etsiviä muita eläimiä. 

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

Martti

Muuttuneen elämäntilanteen vuoksi etsimme uutta kotia Martti-pupullemme.

Martti on pian kolme vuotias leikkaamaton ja paperiton Teddy Dwarf (kääpiö angora) uros. Martti on pienikokoinen!

Martti asuu koiraperheessä, eikä pelkää pientä koira-kaveria, vaan voivat olla yhdessä vapainakin valvomatta. Isompaa koiraa Martti pelkää ja rummuttaa varoituksen, jos koira tulee edes samaan huoneeseen.

Pupu on tottunut käsittelyyn ja rakastaa lapsia. Sen luonne on niin kultainen, ettei ole koskaan purrut ketään, mutta jyrsii kyllä reikiä paitoihin, johtoihin jne. jos et ole tarkka.

Eläinlääkärissä Martti on käynyt muutaman kerran ja todettu terveeksi. Antaa leikata kynnet ja hoitaa turkin kiltisti. Turkkia pitää hoitaa säännöllisesti tai se takkuuntuu/huopaantuu.

Martti muuttaa uuteen kotiin kaksikerroksisen häkkinsä kanssa, jos hänelle ei ole tarjota suurempaa tilaa. Martti tarvitsee myös vapaana jaloittelua, mutta valjaisiin emme ole totuttaneet. Martti on sisäsiisti ja käyttää pellettivessaa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin mieti vielä yön yli ja soita seuraavana päivänä, jos koet löytäneesi Martista itsellesi mitä pörröisimmän ja luotettavimman kaverin.


Tiedustelut ja Martista haikein mielin luopuva Pinja: 044 257 3022 

(Ilmoitus lisätty 27.4.2018)

 

 

Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.