Uutta kotia etsivät muut eläimet

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät

(Päivitetty: 18.12.2018)


 

Dana ja Donna

Dana ja Donna Kani sisarukset etsivät ensisijaisesti yhteistä uutta kotia, tapauskohtaisesti harkitaan erillisiä koteja. (Mielellään silloin taloudessa ennestään toinen / toisia kaneja.)

Tytöt ovat oppineet käsittelyyn ja hoitotoimet sujuvat asiallisesti. Pelkästään häkki kaneiksi ei tyttöjä myydä, ovat tottuneet pomppimaan huomattavan paljon irrallaan. Pääsääntöisesti käyttävät vessalaatikkoa, joskus lipsahtaa papanoita matkalle. Nyt sijaiskodissa tottuneet pomppimaan halutessaan koko talossa, kilttien koirien ja kissojen joukossa, aiemmin olleet lapsi perheessä (käsitelty kauniisti).

Danan pörröiseen turkki kaipaa säännöllistä hoitoa pysyäkseen takuttomana. Kanit on hiljakkoin steriloitu ja pääsevät muuttamaan heti, kun ovat varmasti kunnossa.

Kaneista pyydetään luovutusmaksu 30e/kpl.

 Yhteystiedot: Heli | 040-5793593

puheenjohtaja[at]ksesy.fi

 

(Ilmoitus lisätty: 18.12.2018)

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 11.12.2018)

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Kaksi uroskania

2 uroskania etsii kotia ilmaiseksi. Musta noin kaksivuotias. Rodusta ei tietoa. Kaksivärinen syntynyt 17.7.2018. Emässä leijonaharjasta, kääpiöluppaa ja hermeliiniä. Isässä ainakin leijonaharjasta. Molemmat käyttävät vessakoppaa vaihtelevasti.

 Yhteystiedot: Isabella | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty: 11.12.2018)

 


 

Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestä sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.