Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry

Maltillista eläinsuojelua järjellä ja tunteella

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry, KSESY, on maan kolmanneksi vanhin, yli 130 -vuotias, eläinsuojeluyhdistys.

Ksesy toimii vapaaehtoisvoimin eläinsuojelulain- ja asetuksen mukaisesti tarkoituksenaan eläinten hyvinvoinnin edistäminen koko maakunnassa. SEY:n vapaaehtoiset tekevät alueella yhteistyötä eläinlääkäreiden, terveystarkastajien ja poliisin kanssa.

 

Maltillista eläinsuojelua järjellä ja tunteella

Toimintaamme kuuluu mm. neuvonta, tiedottaminen, varainhankintatempaukset, vuosittaisen eläinten päivän tapahtuman järjestäminen, talvisin Tourujoen sorsien ruokinta ja sijaiskotiverkoston ylläpitäminen eläinten auttamiseksi uuden elämän alkuun.

Tapahtumat ja eläinten hoito tehdään vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen suurimmat kuluerät ovat eläinten ruokinta ja lääkintä. Tarvittavat varat saadaan luovutusmaksuista, varainhankinnalla, lahjoituksista ja jäsenmaksuista.

 

Tule mukaan!

Jäsenyys

Eläinsuojelutyötä on mahdollista tukea yksinkertaisesti liittymällä paikallisyhdistykseen -  jäsenyyskin on osallistumista! Monipuolisia tehtäviä, pieniä ja isoja, on myös tarjolla käytännön toiminnasta kiinnostuneille.

Nykyisin yhdistykseen kuuluu yli 500 jäsentä. KSESY on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n paikallisjärjestö, joten jäsenet ovat myös koko maan kattavan kansalaisjärjestön jäseniä.

Toivotamme kaikki eläinten ystävät Keski-Suomen maakunnasta tervetulleeksi mukaan yhdistykseen, joka tekee käytännön työtä eläinten parhaaksi.

Jäsenyys ei velvoita osallistumaan muuhun toimintaan. Lisätietoa jäsenyydestä saat SEYn sivulta

Jäseneksi voit liittyä osoitteessa: http://www.sey.fi/tue-toimintaa/jasenyys

 

Vapaaehtoistoiminta eläinten puolesta

Monipuolisia tehtäviä, pieniä ja isoja, on myös tarjolla käytännön toiminnasta kiinnostuneille. Mukaan käytännön toimintaan pääsee esim. laittamalla sähköpostia yhdistyksen hallitukselle omasta kiinnostuksestaan tai tulemalla vain paikan päälle tapahtumiin. Tiedotamme tapahtumista verkkosivuillamme, joten tarkastathan Tapahtumakalenterimme


Tarvitsemme esim:

  • tavaroiden ja eläinten kuljetusapua
  • jäsenlehden sisällön tekijöitä
  • lahjoitustavaroiden, jäsenlehden ilmoitusten tai sponsoreiden hankkijoita
  • infopöydän pitäjiä ja myyntitilaisuuksien järjestelijöitä
  • infomateriaalin tekijöitä ja levittäjiä
  • tapahtumanjärjestäjiä

 

Sijaiskodiksi ryhtyminen

Lisäksi haemme jatkuvasti sijaiskotiverkostoomme uusia sijaiskoteja. Sijaiskotitoiminta on vapaaehtoista käytännön eläinsuojelutyötä parhaimmillaan!

 

Ruoka- ja tarvikelahjoitukset

Yhdistyksen toimintaa voi tukea myös lahjoituksilla. Pääasiassa tarvitsemme kissojen tarvikkeita ja ruokia.

Tarvikkeet voivat olla käytettyjä tai uusia. Jos haluat lahjoittaa tavaraa eläinten hyväksi, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.